‘The Last of Us’ sæson 2 starter produktionen i 2024 

Anden sæson af ‘The Last of Us’ forventes først at gå i produktion i starten af 2024.

HBO har annonceret, at ‘The Last of Us’ er klar til at starte produktionen af anden sæson i den anmelderroste serie, og at arbejdet vil begynde i starten af 2024. Denne afsløring er blevet bekræftet via en pressemeddelelse fra HBO’s studiechef, Casey Bloys. Selvom dette tyder godt for de hungrende fans, skal det nævnes, at den planlagte produktionstart stadig kan ændre sig, grundet  den igangværende skuespillerstrejke (SAG-AFTRA), som i forvejen er skyld i, at produktionen endnu ikke er påbegyndt. 

Første sæson, som havde premiere i januar 2023, etablerede sig hurtigt som en kæmpe succes, og formåede at behage såvel nye seere, som i forvejen fans af spillene, som serien er bygget på. Serien formåede at omforme den medrivende fortælling fra Naughty Dog-spilserien til skærmen med fantastisk og kreativ nøjagtighed, hvilket førte til en hurtig godkendelse af denne anden sæson. 

Seriens næste kapitel forventes at dykke dybere ned i den post-apokalyptiske rejse med figurerne Joel og Ellie, men også introducere nye karakterer som f.eks. Abby, en central figur fra ‘The Last of Us: Part II’-spillet. Abbys rolle i fortællingen er genstand for meget diskussion blandt fans af spillet, og uden at afsløre for meget, skal det blive interessant at se hvordan denne figur bliver portrætteret i den kommende sæson. 

Mens tv-serien skrider frem, har spilsiden af ‘The Last of Us’ set dets multiplayer-spil spin-off titel blive udskudt på ubestemt tid. Og udviklingsholdet Naughty Dog, er desværre netop gået igennem en ærgerlig fyringsrunde. 

Men desværre skal vi væbne os med tålmodighed, da premieren på anden sæson ikke forventes før tidligst i 2025. Denne tidsplan stemmer overens med HBO’s kommende lanceringer, som inkluderer ‘House of the Dragon’ sæson 2 i sommeren 2024 og starten på en anden ‘Game of Thrones’-spin-off samme år. Der skal jo være plads til alle. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier