Se Nicholas Cage i ‘Dream Scenario’ 

Nicholas Cage lader til at være i topform, og traileren til han nyeste film emmer af stil og humor.

A24, filmvirksomhed der ikke lader til at kunne gøre noget forkert, har udgivet den officielle trailer til sin kommende surrealistiske komedie, ‘Dream Scenario,’ instrueret og skrevet af Kristoffer Borgli (kendt fra bl.a. ‘Sick of Myself’) og har selveste Nicholas Cage i hovedrollen.  

Dream Scenario | Official Trailer HD | A24

Traileren fremviser filmens stjernespækkede rollebesætning, anført af Nicolas Cage, der spiller Paul Matthews, en uheldig professor der aldrig fik sit breakthrough, men pludselig bliver en kendis natten over, efter han optræder i alles drømme. Julianne Nicholson har rollen som Janet Matthews, Pauls kone, og Michael Cera optræder som Trent, lederen af et viral marketingfirma. Ensemblet inkluderer også Tim Meadows, Dylan Gelula og Dylan Baker.  

Traileren giver et indblik i filmens surrealistiske komedieelementer, som lader til at sidde lige i skabet. Fra drømmesekvenser til bizarre situationer lader “Dream Scenario” til at være en rutsjebanetur af god humor og surrealistiske oplevelser. 

Filmens cinematografi er styret af Benjamin Loeb, og traileren fremviser nogle ret så visuelt lovende billeder, der komplementerer filmens surrealistiske historie. Klipningen er udført af Kristoffer Borgli selv, hvilket gerne skulle sikre en sammenhængende vision for filmen som helhed, hvilket sjældent er en dårlig ting. 

Desuden er filmen produceret af Ari Aster og Lars Knudsen under deres Square Peg-banner, sammen med Nicholas Cage, Jacob Jaffke og Tyler Campellone.  

‘Dream Scenario’ rundede optagelserne af tilbage i november 2022. Og har netop haft premiere på Toronto International Film Festival den 9. september 2023. Det betyder at anmeldelserne begynder at rulle ind, og på Rotten Tomatoes ligger filmen i skrivende stund på 86%, hvilket må siges at være et godt tegn.  

‘Dream Scenario’ udkommer d. 10. november 2023, men har endnu ingen dansk biografudgivelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier