‘SAW X’ bliver en hyldest til den første film

Lionsgate udgiver en dybdegående trailer, som udforsker film-seriens rødder med bl.a. interview af Tobin Bell.

Lionsgate har udgivet en “Special Feature” trailer med titlen ‘Legacy’ til den kommende gyserfilm, ‘SAW X.’

Traileren fungerer som et dybdegående blik på franchisens historie, dens tekniske aspekter og dens vedvarende indflydelse på gyser-genren.  

Traileren kan varmt anbefales, og kan ses lige her: 

SAW X (2023) Special Feature ‘Legacy’

‘Legacy’ er et omfattende blik ind i ‘Saw’-franchisen, der fokuserer på dens tilbagevenden til de originale films rødder i den nye film. Det meddeles, at ‘SAW X’ finder sted blot uger efter afslutningen på den første film. Den sigter mod at genvinde den grovkornede og beskidte æstetik fra de tidlige film, filmet på 35mm film, med et farveskema der emmer ubehagelige grønne og okkergule nuancer. Traileren understreger det omhyggelige arbejde fra filmfotografteamet i at opnå netop det udseende. 

Et af højdepunkterne er diskussionen om filmens “fremragende fælde-team.” Holdet har til opgave at skabe indviklede og grusomme fælder, der forventes at tilfredsstille franchisens forskruede fans. Der forsikres, at fælderne er designet til at være mindst lige så skræmmende og innovative som dem i de originale film. 

SAW X (2023) Official Trailer

Tobin Bell, der genoptager sin rolle som John Kramer (Jigsaw), diskuterer sin tilgang til karakteren i videoen. Han nævner, at hans job er at “bringe menneskelighed til John Kramer,” og overlader designet af fælderne til dem, der er “forstyrrede nok” til at forestille sig dem.  

Det står klart at ‘SAW X’ er en film lavet til fansene. Den lover fængslende historiefortælling og inkluderer “easter eggs” og tilbageblik til tidligere film i franchisen. Skaberne udtrykker deres taknemmelighed for fansenes loyalitet siden den første film og udtaler, at ‘SAW X’ er deres måde at give tilbage til publikum på. 

Se traileren som en detaljeret forhåndsvisning og en hyldest til franchisens historie. Den forsikrer fans om, at filmen vil forblive tro mod den originale serie rødder, både i dens tekniske aspekter og dens historiefortælling. Med sit fokus på ikoniske karakterer, indviklede fælder og en fan-centreret tilgang, er ‘SAW X’ klar til at blive en forhåbentlig fantastisk tilføjelse til franchisen, når den får præmiere i de danske biografer d. 28. September 2023. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier