Rick and Morty’s nye stemmer afsløret

Sammen med den nye trailer for Rick and Morty sæson 7, får vi endelig lov til at få et ordentligt lyt på de nye stemmer til den dynamiske duo.

Den nye trailer for Rick and Morty Sæson 7 er landet og med den kommer der endelig en fuld afsløring af hvordan de nye stemmer lyder.

Den nye sæson for Rick and Morty har været under stor mediegranskning siden skaberen af showet, Justin Roiland kom under det kriminelle søgelys efter en beskyldning om partnervold. Denne anklage resulterede i, at Adult Swim fyrede Roiland fra showet og derfor også som stemmen bag både Rick og Morty, de to hovedpersoner.

Roilands stemme er blevet synonym med karaktererne og showet selv, og fans af serien begyndte at spekulere om Adult Swim overhovedet var i stand til at stille nye stemmer til makkerparret – en spekulation der hurtigt blev svaret på, da Adult Swim hurtigt efter annoncerede, at der ville komme nye stemmer på banen.

Anklagen mod Justin Roiland blev dog siden afvist, men forblev fyret fra Adult Swim.

Nu er de nye stemmer kommet helt ud i verden med den seneste trailer for sæson 7, som ser ud til at få en god modtagelse af fans. Personligt synes jeg begge fanger udtrykket og personligheden af begge karakterer, hvor Rick’s stemme er den der differentierer sig mest, hvor Morty’s stemme næsten lyder som Roiland’s selv.

Rick and Morty er en af de mest populære tegneserier på streaming i dag og har anskaffet sig en enorm fanskare, der har formået at gøre Rick and Morty til et kulturelt fænomen på godt og ondt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier