‘Onimusha’ får en anime på Netflix

Capcoms ¨’Onimusha’ serie får en anime-adaptation på Netflix, og vi har en trailer som bevis.

Netflix, i samarbejde med Capcom, er klar til at offentliggøre et noget overraskende samarbejde på en ny anime-serie baseret på Capcoms legendariske, og en smule obskure, videospil, ‘Onimusha’. Serien er planlagt til udgivelse d. 2. november 2023. 

En trailer til serien kan ses, lige her: 

Onimusha | Official Trailer | Netflix Anime

‘Onimusha’, et spil der debuterede for hele 22 år siden, er kendt for sin noget korte men medrivende historie og solide gameplay. Historien finder sted under Japans tumultariske “Sengoku Jidai” periode, som var en tid fra midten af det 15. til det tidlige 17. århundrede præget af konstant militær konflikt og politisk uro. Dertil vil der selvfølgelig være masser af sværdkamp og en ordentlig omgang infernalske monstre i alskens afskyggelse. 

Serien lover at levere en banebrydende visuel side, der fletter 3D CGI-karakteranimationer sammen med håndtegnede baggrunde. Det kræver blot et kort blik på traileren, førend man kan se, at vi her har at gøre med en super flot produktion, der er i sandhed formår at tackle 3D-anime med stil. 

Anime-adaptationen afviger fra det originale spil ved at fokusere på Miyamoto Musashi i stedet for den originale hovedperson Samanosuke Akechi. Dette skift i fokus er svært helt at forstå, men vi må håbe på at det giver mening for serien. Takashi Miike, der er medinstruktør af serien, er kendt for film, som ‘Ichi The Killer’ og ‘Audition’, har tidligere adapteret en anden Capcom-franchise, Ace Attorney, hvilket alligevel lyder ret så spændene. 

Onimusha vil være tilgængelig for streaming globalt på Netflix fra d. 2. november 2023. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier