Næste sæson af ‘Arcane’ ser lovende ud 

Netflix udgiver ‘Arcane: Sæson 2’ teaser trailer, og det lader til en fanfavorit gør sin entré.

Netflix har endelig udgivet den længe ventede første teaser trailer til anden sæson af den populære animerede serie ‘Arcane’, baseret på spillet fra Riot Games, ‘League of Legends’. Traileren har selvfølgelig skabt stor begejstring i kølvandet på seriens første sæsons enorme succes, og nu bliver der spekuleret på livet løs om sæsonens omdrejningspunkt, hvilket nok vil stå på indtil udgivelsen af næste kapitel i november 2024

 ‘Arcane: Sæson 2’ fortsætter med at grave dybere i det indviklede forhold mellem de rivaliserende søstre, Vi og Jinx. Den nye sæson lover at dykke yderligere ned i ‘League of Legends’ lore og ikke mindst introducerer nye karakterer. I den forbindelse afslører traileren med stor sandsynlighed varulven Warwick, og kemikeren Singed, der er ansvarlig for at skabe Shimmer, et centralt element i seriens historie. Traileren antyder altså væsentlige plotudviklinger og karaktertransformationer, som fans ivrigt har spekuleret omkring siden afslutningen på den første sæson. 

Se den stemningsfulde trailer som har vagt masser af teorier ang. den kommende sæson af ‘Arcane’:

Arcane: Season 2 – First Look | Netflix

Den første sæson af ‘Arcane’, udgivet i november 2021, var i den grad en fornøjelse at være vidne til, da den indeholdt både fantastisk animation og en overraskende god historiefortælling. Stemmeskuespillerne Hailee Steinfeld (Vi) og Ella Purnell (Jinx), vender tilbage i den nye sæson, så det er bare om at våbne sig med tolmodighed, indtil vi atter bliver genforenet med det spændende figurgalleri.  

Selvom teaser traileren portrætterer en atmosfærisk stemning, forbliver den sparsom på detaljer, hvilket efterlader fans med spekulationer og forskellige teorier. En populær af disse er en transformation af karakteren Vander til den monstrøse Warwick, mens en anden antyder den mulige oprindelseshistorie for Orianna, The Lady of Clockwork, som er forbundet med Singed. 

Netflix’ beslutning om at udgive ‘Arcane: Sæson 2’ i november 2024 markerer et tomrum på tre år siden den første sæson, hvilket forhåbentlig bliver afspejlet i, at vi har at gøre med en detaljeorienteret efterfølger, som både tilfredsstiller fans og nytilkomne til serien.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier