Martin Scorsese skildrer Osage morderne i ny film 

Paramount Pictures giver et blik bag kulissen på Martin Scorseses kommende film ‘Killers of the Flower Moon’

Paramount Pictures har netop frigivet en behind the scenes-trailer til ‘Killers of the Flower Moon’, der giver et indblik i tilblivelsen af den kommende film instrueret af Martin Scorsese. Filmen er baseret på den faglitterære bog af David Grann og dykker ned i de tragiske begivenheder omhandlende mordene på Osage-indianerne i 1920’erne. Traileren omhandler filmens karakterer, temaer og Scorseses vision for at fortælle denne oversete del af amerikansk historie. 

Behind the scenes-traileren kan ses her:

Killers of the Flower Moon – An Inside Look | Apple TV

Traileren starter med en introduktion til filmens centrale tema: en række mord på Osage-mænd og -kvinder, der blev begået for at frarøve dem deres olieformue. Martin Scorsese og skuespillerne diskuterer deres tilgang til materialet og deres ønske om at skildre denne del af amerikansk historie med størst mulig ærlighed. 

Traileren fremhæver også filmens komplekse verden, hvor venskab og kærlighed eksisterer side om side med udnyttelse og mord. Den fokuserer på karakteren Ernest (Leonardo DiCaprio), og hans forhold til Mollie Burkhardt (Lily Gladstone). Ernest blev opfordret til at gifte sig med Mollie af sin onkel Bill Hale (Robert De Niro), for at få adgang til hendes families olieformue, og Bill Hale beskrives som en mand, der ønsker at udnytte situationen til sin egen fordel. 

Killers of the Flower Moon — Official Trailer | Apple TV

Martin Scorsese taler om sin “besættelse” af at fortælle denne historie så ærligt som muligt. Han nævner, at der var en “indre nødvendighed” i ham for at gøre denne historie retfærdighed. Scorsese ønsker, at publikum skal føle “tragediens enormitet” gennem filmen. 

Selvom traileren ikke går i detaljer med de tekniske aspekter, er det kendt, at filmen er skudt på 35mm film for at opnå en autentisk æstetik. Cinematografen Rodrigo Prieto, kendt for sit arbejde på ‘The Irishman,’ er ansvarlig for filmens visuelle sprog, og det kan ses. 

‘Killers of the Flower Moon’ får præmiere d. 19. oktober 2023. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier