Hvem skal være SNAKE i Metal Gear filmen? |Film- og Serie Nyhederne

LAST OF US SERIEN FÅR TILNYTTET EN SPÆNDENE SKUESPILLER OG
MANDEN FRA SUPER SIZE ME ER DØD

I denne uges udgave af Film- og Serienyhederne dækker vi den sørgelige nyhed om Morgan Spurlocks død. Den ikoniske skaber af “Super Size Me” døde i en alder af 53 år af kræftkomplikationer. Spurlock blev verdenskendt for sin dokumentar fra 2004, der satte fokus på fastfoodindustrien og blev Oscar-nomineret.

Hideo Kojima ser Tom Burke, kendt fra “Furiosa”, som en ideel kandidat til rollen som Solid Snake i den kommende “Metal Gear Solid”-film, selvom Oscar Isaac allerede er castet. Kojima har udtrykt stor beundring for Burkes præstation.

Jeffrey Wright vender tilbage til HBO’s “The Last of Us” i sæson to som Isaac, en karakter han oprindeligt gav stemme til i spillet “The Last of Us Part II”. Serien forventes at få premiere i 2025.

Netflix har afsløret deres mest populære serier og film for anden halvdel af 2023. “One Piece” topper listen med 71,6 millioner visninger, mens “Leave the World Behind” er den mest sete film med 121 millioner visninger.

Showtime har annonceret castet til prequel-serien “Dexter: Original Sin”. Patrick Gibson spiller en ung Dexter Morgan, og serien udforsker hans tidlige år som seriemorder. Christian Slater og Molly Brown spiller henholdsvis hans far og søster.

Warner Bros. har udgivet traileren til “Beetlejuice 2”. Michael Keaton vender tilbage som den ikoniske karakter, sammen med Jenna Ortega og Winona Ryder. Filmen, instrueret af Tim Burton, får premiere den 6. september.

Produktionen af “Knives Out 3: Wake Up Dead Man” er i gang. Daniel Craig vender tilbage som detektiv Benoit Blanc, og han får selskab af Josh O’Connor og Cailee Spaeny. Filmen forventes at blive udgivet på Netflix i 2025.

Se med næste gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier