Film- og Serie Nyhederne | Borderlands filmatiseringen får en trailer

I denne uge snakker vi Barbie til Oscars, Borderlands filmatiseringen og fire Beatles biopics.

Velkommen til denne uges opdatering fra Pixel.tv, hvor vi dykker ned i de seneste nyheder fra film- og serieverdenen.

Beatles Biopics Annonceret:

Sony Pictures bekræftet, at der ikke blot kommer én, men hele fire biografiske film om The Beatles. Disse film, instrueret af den anerkendte Sam Mendes, vil hver især fokusere på et medlem af det legendariske band. Med fuld adgang til bandets livs- og musikrettigheder – en sjældenhed i Beatles-historien – lover disse film at blive en unik og dybdegående udforskning af hvert bandmedlems liv og virke. Udgivelsen er sat til 2027.

Road House Remake-  Gyllenhaal Om Boykot:

Jake Gyllenhaal, der spiller hovedrollen i den kommende genindspilning af ‘Road House’, har adresseret Doug Limans beslutning om at boykotte filmens premiere ved SXSW. Dette skyldes filmens direkte udgivelse på Prime Video uden en traditionel biografpremiere. Gyllenhaal udtrykker forståelse for Limans holdning men påpeger samtidig det skiftende landskab for filmfordeling, som nu omfavner streamingplatforme for at nå et bredere publikum.

Aquaman 2 – En Milepæl for DCEU:

‘Aquaman and the Lost Kingdom’ har markeret sig som den højest indtjenende DCEU-film siden 2018, med en global omsætning på over 400 millioner dollars. Denne succes underbygger den fortsatte popularitet af Aquaman-serien.

I’m Just Ken – Gosling Til Oscars:

Ryan Gosling er bekræftet til at optræde med “I’m Just Ken” fra filmen ‘Barbie’ ved den kommende Oscar-uddeling. Sangen, som er nomineret til bedste originale sang. Goslings optræden forventes at blive et af højdepunkterne ved årets Oscars.

Borderlands Filmen – Fans Skeptiske:

Den kommende ‘Borderlands’-film, med et stjernebesat cast inklusive Cate Blanchett og Kevin Hart, har mødt kritik for castingvalg og visuelle effekter. Fans udtrykker bekymring for, om filmen vil kunne leve op til det elskede videospilunivers, med særlig kritik rettet mod karakterernes alder og manglen på visse ikoniske elementer fra spillet.

Ronja Røverdatter – Ny Serie på Netflix:

Netflix annoncerer premieren på ‘Ronja Røverdatter’, en serie baseret på Astrid Lindgrens elskede fortælling. Serien, der lanceres i to dele den 28. marts, følger Ronja, datter af en røverhøvding, som udforsker en magisk skov og danner et forbudt venskab. Med Johan Ulveson, Pernilla August og Vera Vitali i de bærende roller, bringer serien Lindgrens historie til live for en ny generation.

Boy Kills World:

‘Boy Kills World’, en actionthriller instrueret af Moritz Mohr, skiller sig ud med sin unikke tilgang til genren. Med Bill Skarsgård i hovedrollen og produceret af Sam Raimi, blander filmen mørk humor med hæsblæsende actionsekvenser. Filmen, der er sat til udgivelse i april 2024, forventes at blive et hit blandt actionfilmelskere.

The Watchers – En Overnaturlig Gyser:

Ishana Night Shyamalan debuterer som spillefilmsinstruktør med ‘The Watch

Film i Biografen: 

Gå ind og de ‘Dune Part 2′, nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier