‘Fallout’ tv-serien får første trailer

Forlad din Vault og træd med ud i den fantastiske post-apokalyptiske verden i ‘Fallout’ tv-serien!

Så er der godt nyt til fans af den ikoniske spilserie ‘Fallout’! For vi har netop modtaget en helt ny trailer til den kommmende TV-serie baseret på den post-apokalyptiske verden, som I kan se nederst i artiklen.

Vi har længe vidst, at sådan en serie var under udvikling hos Amazon, der har udgivet flere flotte billeder fra serien, som har fungeret som brødkrummer netop store nok til at stille fans’ sult. Men nu var det også på tide, at vi fik noget med mere kød på sig. Og kød på sig, det har den første trailer så sandeligt!

Den formår at ramme ‘Fallout’-viben næsten helt præcist, og jeg er sikker på, at det endelige produkt nok skal tilfredsstille fans. Traileren viser en ny Vault-dweller fra Vault 33, og præsenterer også et væld af mystiske og interessante karakterer i den verden som vi kender og elsker.

Serien er desuden instrueret af Jonathan Nolan, som sammen med sin bror, Christopher Nolan, skrev blandt andet ‘The Dark Knight’, ‘The Prestige’ og ‘Interstellar’. Selv har Jonathan instrueret HBO-serien Westworld, så det lover altså ret godt for ‘Fallout’!

Vi er i hvert fald spændte på den, og især oven på en fantastisk adaptation af The Last of Us-serien på HBO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier