‘Fallout’ tv-serie får ugivelsesdato 

Amazon Prime’s Fallout TV-adaption får premiere den 12. april 2024.

Den post-apokalyptiske verden fra Fallout-franchisen er nu rykket et skridt tættere på skærmen. Amazon Studios, i samarbejde med Bethesda Game Studios, har nemlig annoncerer premieredatoen på den længe ventede live-action udgave af den elskede RPG-spilserie ‘Fallout’. TV-serien udkommer eksklusivt på Amazon Prime Video, og får debut d. 12. april, 2024

Se annonceringen via FalloutOnPrime og Xbox’ Instagram profil: 

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Fallout ⚡️ (@falloutonprime)

Sat i et alternativt 1950’ernes Amerika, kommer serien, ligesom spillene, til at omhandle eftervirkningerne af en altødelæggende atomkrig. Fortællingen udfolder sig i denne omgang i Los Angeles, med “Vault 33” som et centralt element i historien. Dette ambitiøse projekt lader ikke kun til at levere masser af fanservice, men også at udforsker nye vinkler i det dybe univers, nu set gennem den filmiske linse. 

Rollebesætning inkluderer Walton Goggins (The Hateful Eight), Ella Purnell (Yellowjackets), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), og Moisés Arias (The King of Staten Island), som altså får til opgave at puste liv til de komplekse karakterer, som befolker den dystopiske verden. I spilseriens ånd, vil der blive budt på masser af mørk humor, hæsblæsende action og en, forhåbentlig, fængslende fortælling, som er værd at vente til april på. 

Se Amazon Primes video fra sidste år, hvor bl.a. Todd Howard og instruktøren Jonathan Nolan, på humoristisk vis omtaler projektet. 

Beyond The Game – Fallout | Prime Video

Projektet er under kreative ledelse af ‘Westworld’-skaberne, Jonathan Nolan og Lisa Joy, gennem deres firma Kilter Films, og med Todd Howard, spilinstruktør på ‘Fallout 3’, ‘Fallout 4’ og ‘Fallout 76’ som executive producer, er er der lagt i ovnen til en tro genskabelse af det elskede univers.  

Serien bliver markedsført, som en “Prime Original”, og kommer altså til at stå i direkte sammenligning med bl.a. HBOs ‘The Last of Us’-serie og Netflix’ ‘Castlevania’-serie, som begge har formået at bringe essensen af de respektive spilserier til skærmene hjemme i stuerne. Forhåbentlig kommer det til at gå godt for Todd Howard og co. 


‘Fallout’-spillene bliver udviklet af Bethesda, som for nylig måtte sige farvel til deres stemme udad til Pete Heines. Derudover står de bl.a. bag det nyligt udgivne sci-fi-RPG ‘Starfield, og hvis du vil se vores første 20 timers oplevelse med Starfield‘, er der også rig mulighed for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier