Devil May Cry Anime udkommer til Netflix

En ny serie fra skaberen af Netflix’ ‘Castlevania’-anime kommer snart: Devil May Cry

I 2018 kom der en annoncering, som muligvis løb henover hovedet på mange af os, nemlig at Capcom’s Devil May Cry ville få en anime-adaption hos streaming-tjenesten Netflix.
På producerholdet ser vi Capcom selv, Studio Mir og Executive Producere fra den anmelderroste Castlevania-anime, som Netflix også står bag, Adi Shankar.

I en kort teaser trailer viser Netflix det første blik på hvad vi kan forvente af adaptionen af Capcom’s legendariske franchise, hvor vi naturligvis ser Dante med hans ikoniske duo-pistoler og nedkæmper en sværd-svingende fjende.

Traileren, som kan ses lige herunder viser en meget genkendelig stil, som vi ser i Netflix’ Castlevania og det er bestemt kun en lettelse, da animationerne og det generelle udtryk i serien var fænomenal. Devil May Cry-anime’en ser allerede ud til at indsamle en masse positiv PR, der ikke just er en overraskelse, når traileren så tæt et bånd af stil og udtryk, som Castlevania.

Vi må væbne os med tålmodig når det kommer til udgivelsen, da Netflix ikke har røbet noget andet end det klassisk vage “Coming Soon”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier