Se traileren til den intense film ‘May December’

Ny Trailer for ‘May December’ Udforsker Kærlighedens, Alderens og Skandalens Kompleksiteter.

*Opdatering: Tidligere skrev vi at ‘May December’ ville udkommer d. 1. december på Netflix. Dette var en fejl, da Netflix kun de amerikanske rettigheder på denne film. Scanbox Entertainment har de skandinaviske rettigheder og filmen får en almindelig biografpremiere i starten af det nye år.

‘May December’ kommer på Netflix d. 1 december og den kommer formentlig også til udvalgte biografer i Danmark omkring samme tidsrum. I kan tjekke den medrivende trailer ud herunder.

Natalie Portman og Julianne Moore spiller overfor hinanden i Todd Haynes’ kommende drama løst baseret på virkelige hændelser. Den seneste trailer udforsker de mange aspekter af filmen og giver publikum et dybere indblik i filmens indviklede fortælling og dynamikken imellem Portman og Moores to hovedkarakterer.

‘May December’ er et romantisk drama, der dykker ned i kompleksiteterne i et ægteskab med en betydelig aldersforskel. Filmen er løst inspireret af den sande historie om Mary Kay Letourneau, en amerikansk lærer anklaget for at have et seksuelt forhold til en af hendes 12-årige elever. Natalie Portman portrætterer Hollywood-skuespilleren Elizabeth Berry, der er sat til at spille Gracie Atherton-Yoo, en karakter baseret på Letourneau og portrætteret af Julianne Moore. Charles Melton spiller Gracies unge mand, Joe Yoo.

Traileren tager dig på en rutjsebanetur, ligesom filmen formentlig kommer til, hvor du er efterladt med en følelse af ikke at vide hvad der er rigtigt og forkert. Den er kompleks, og det har også været reaktionerne fra publikum på filmen, da den allerede har fået ros på Cannes Festivalen tidligere i år.

‘May December’ kommer i de danske biografer i 2024. I kan tjekke den medrivende trailer ud herunder.

May December Trailer #1 (2023) | Rotten Tomatoes Trailers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier