Den første store trailer ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ ser dagens lys

Warner Bros. Har løftet sløret for den første store officielle trailer til ‘Aquaman and the Lost Kingdom,’ planlagt til udgivelse d. 20. december 2023.

DC og Warner Bros. har endelig udgivet den første store trailer til den længe ventede efterfølger til DC’s ‘Aquaman’ – Aquaman and the Lost Kingdom.’ Filmen bliver instrueret af James Wan, og er planlagt til udgivelse d. 20. december 2023. Foruden fornøjelsen af at kunne se filmen i biografen, vil den også være tilgængelig i IMAX-format, så alle kan få lov at nyde den i knivskarp billedekvalitet og suværen lyd. 

Den nye trailer kan ses lige her: 

Aquaman and the Lost Kingdom | Trailer

Traileren giver et indblik i Arthur Currys transformation fra arbejdsløs til herskeren af Atlantis. Jason Momoa genoptager sin rolle som Arthur Curry/Aquaman, og Patrick Wilson og Yahya Abdul-Mateen II gør også sin entré i den kommende blockbuster. Filmen ser Aquaman forene kræfter med sin halvbror Orm, den tidligere konge of Atlantis, for at bekæmpe Black Manta, som er drevet af hævntørst og desuden i besiddelse af det magtfulde våben ved navn Black Trident. 

Manuskriptet er skrevet af David Leslie Johnson-McGoldrick (‘Orphan’ (2009), ‘The Conjuring 2’ (2016)), baseret på en original historie fra James Wan, Jason Momoa, og Thomas Pa’a Sibbett. Filmen er baseret på DC-karakteren Aquaman, skabt af Paul Norris og Mort Weisinger. 

Ud over Momoa, Wilson og Abdul-Mateen II, vil filmen også have Amber Heard og Nicole Kidman, på rollelisten, hvor de genoptager deres roller fra den første film. 

God fornøjelse med traileren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier