The Equalizer 3: En Tredje Runde Med Denzel, Men Er Det Nok?

Denzel Washington er tilbage i ‘The Equalizer 3’, men er denne tredje runde med Robert McCall værd at se? Kritikerne er delt, og vi dykker ned i, hvad der gør denne film til en hit-or-miss oplevelse. Er det ren adrenalin og action, eller mangler den den dybde, der kunne gøre den uforglemmelig?

Introduktion

Denzel Washington er tilbage som den frygtindgydende Robert McCall i “The Equalizer 3”, men er denne tredje runde værd at se? Med en Metascore på 57 og en brugerscore på 7.1, er det klart, at filmen har delt kritikerne. Lad os dykke ned i, hvad der gør denne film til en hit-or-miss oplevelse.

Handlingen

Robert McCall har lagt sit liv som regeringsmorder bag sig og fundet en form for fred i det sydlige Italien. Men freden varer ikke længe, da han opdager, at hans nye venner er under kontrol af lokale kriminelle bosser. McCall ved, hvad han skal gøre: Han tager kampen op mod mafiaen for at beskytte sine venner.

Hvad Kritikerne Siger

Benjamin Franz roser filmen for at være en “fantastisk time og 49 minutters actionfilm”, mens Liz Shannon Miller kalder den “effektiv, effektiv og underholdende”. Men ikke alle er enige. James Berardinelli mener, at “The Equalizer 3” er den rodede af de tre film og mest narrativt fragmenteret. Og lad os ikke glemme Robert Daniels, der simpelthen kalder filmen “hot garbage”.

Brugerreaktioner

Brugerne på Metacritic har generelt en positiv holdning til filmen. Nogle kalder den “meget voldelig, men på en god måde”, mens andre mener, at den er en “underholdende, om end glemmelig, filmoplevelse”.

Konklusion

“The Equalizer 3” er en blandet pose. Den har sine øjeblikke af ren adrenalin og action, men den mangler den kohæsive fortælling og dybde, der kunne have gjort den til en uforglemmelig oplevelse. Hvis du er fan af serien eller bare vil se Denzel gøre, hvad Denzel gør bedst, så er denne film måske noget for dig. Men hvis du leder efter noget mere, vil du måske blive skuffet.

Så, kære læsere, er “The Equalizer 3” en film, der fortjener din tid og penge, eller er det en film, du hellere vil springe over? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier