Starfield: En Rejse Gennem Galaksen. De første 20 timer

Starfield, Bethesda’s nye rum-RPG, er landet. Trods høje forventninger mangler spillet den ‘wow’-faktor, vi kender fra tidligere Bethesda-spil.

Introduktion

Starfield! Spillet, vi alle har ventet på med åndeløs spænding. Bethesda’s længe ventede rum-RPG er endelig landet, og det er tid til at dykke ned i, hvad denne kolossale titel har at byde på. Men er det den episke rumeventyr, vi alle havde håbet på? Lad os finde ud af det.

Første Indtryk

Starfield starter ret ligetil, hvilket er usædvanligt for en Bethesda RPG. Du er en minearbejder på en fjern planet, der finder en mystisk artefakt på din første arbejdsdag. Derefter sker tingene hurtigt: du skyder nogle pirater, lærer at flyve et rumskib og møder nogle opdagelsesrejsende, der er en del af en gruppe kaldet Constellation. Men spillet mangler den “wow”-faktor, vi er vant til fra Bethesda-spil som Skyrim og Fallout.

Gameplay

Starfield deler meget DNA med Skyrim og Fallout 4, men falder kort i forhold til begge. Spillet har en langsom start, og de første steder, du besøger, inklusive spillets hovedstad New Atlantis, er ret kedelige. Men efter omkring et dusin timer begynder spillet at vise sin charme. Du kan blive en aspirerende narkobaron, arbejde for en forbryderboss, eller endda blive gift på en mudderplanet, mens en kæmpe rumsnegl laver klamme lyde ved dine fødder.

Kritikpunkter

PC Gamer’s anmeldelse påpeger, at spillet har nogle skuffende aspekter. De vigtigste ledsagere mangler personlighed, og rumudforskning føles ikke som et stort eventyr. Der er også en overraskende gentagende samling af hovedmissioner, der besøger en række gamle templer.

Konklusion

Starfield er et spil, der næsten rammer målet, men mangler det sidste for at gøre det til en uforglemmelig oplevelse. Det har sine øjeblikke og er bestemt værd at spille, men det lever ikke helt op til den hype, der har omgivet det.

Kilder

Så, kære læsere, er Starfield det spil, der vil holde dig oppe hele natten, eller er det en titel, der vil samle støv på din digitale hylde? Del dine tanker i kommentarerne nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming