Farvel til ‘Knights of the Old Republic’ Remake? 

Genskabelsen af ‘Knights of the Old Republic’ har angiveligt stoppet udviklingen af spillet.

Triste rygter florerer i ‘Star Wars’-universet, da nylige rapporter har kastet yderligere tvivl over fremtiden for det længe ventede ‘Knights of the Old Republic’ (KOTOR) remake. Kilder tæt på projektet har angiveligt meddelt, at spillet i øjeblikket ikke er i aktiv udvikling, hvilket skaber usikkerhed ift. om det nogensinde får dagens lys at se. 

Oprindeligt annonceret i september 2021 som et samarbejde mellem de Embracer Group ejede Aspyr Media og Saber Interactiv samt Lucasfilm Games og Sony Interactive Entertainment, var genskabelsen af ‘KOTOR’ sat til at udkomme som en tidsbegrænset PlayStation 5 konsol-eksklusiv titel. Projektet har dog stødt på adskillige udfordringer og ændringer i udviklingsledelsen siden dets annoncering under Playstation Showcase i 2021. 

Remaket stødte på væsentlige udfordringer tidligt, og allerede i sommeren 2022, stoppede Aspyr Media arbejdet på spillet. Dette ledte til spekulation om spillets fremtid, og i august 2022 blev Aspyr Media fjernet fra projektet, med forventninger om, at Saber Interactives østeuropæiske studier ville tager over. På trods af dette, rapporteres nu pr. november 2023, at spillet ikke er under udvikling hos udvikleren. 

Situationen blev yderligere kompliceret i september 2023, da Sony fjernede sociale medieopslag og afsløringstraileren for spillet og skød skylden på udløbne musiklicenser som årsagen. 

Se teaser-traileren, som Sony trak tilbage, her via spilmediet IGN:

Knights of the Old Republic Remake – Cinematic Reveal Teaser Trailer | IGN

Jeff Grubb, en reporter for spilmediet Giant Bomb, udtaler nu, at han via kilder hos Sony er blevet informeret om at de “absolut intet vil have at gøre med [spillet] fremover.” Dette fulgte i kølvandet på, at Embracer Group CEO Lars Wingefors, ikke ønskede at kommentere på spillets status.  

Se indslaget fra Giant Bombs “Game Mess Morning”, hvor situationen bliver diskuteret 31 minutter inde i showet:

Game Mess Mornings 11/17/23 | Giant Bomb

Manglen på definitiv information fra officielle kilder fortsætter med at bidrage til usikkerhed om udviklingen, og i værste tilfælde må vi måske vinke farvel til genskabelsen af et af de mest elskede rollespil nogensinde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming