Tag med Predator til IEM Katowice 9. – 11. Februar

Hall of Heroes åbner sine døre for at byde nye udfordrere velkommen! I 2024 vender IEM Katowice tilbage til Spodek Arena for at være vært for 24 af verdens bedste hold samt tusindvis af passionerede fans til en af ​​de mest prestigefyldte begivenheder på kalenderen. Få dine billetter og kom for at opleve Counter-Strike-eliten med en præmiepulje på $1 million, EPT Championship-titlen og en Intel Grand Slam-deltagelse på spil. Hvem vil rejse sig til toppen og tage det hele?

IEM Katowice løber af staben fra d. 9. – 11. Februar og du kan følge eventet live på Pixel.tv!

Tjek det officielle produkt line-up fra Predator ud

Acer Nitro 50

Denne Acer Nitro N50-650 stationær gaming computer er klar til at vinde alle dine kampe takket være den kraftfulde 13. gen. Intel-processor og GeForce RTX 3050-grafikkort, der leverer fantastisk ydeevne og betagende billede. Computeren er udstyret med 16 GB DDR4 RAM og 512 GB M.2 PCIe SSD for ekstremt korte opstarts- og indlæsningstider.

13. gen. Intel® Core™-processor

Med en 10-kernet Intel® Core™ i5-13400F-processor kan du nemt opretholde en jævn ydeevne, selv når du bruger flere krævende apps på én gang. Den 13. gen. af Intel-processorer understøtter hurtigere hukommelse og mere ydeevne ved at kombinere kraft- og effektivitetskerner på en enkelt chip. Processoren kan skifte til turbotilstand, der booster driftsfrekvensen til strømslugende AAA-titler. Den har 16 GB hurtig DDR4 RAM til absolut jævn multitasking.

Næste generations grafik

Med Nvidia GeForce RTX 3050-grafik bliver ingen spiludfordring for hård at håndtere. Grafikkortet har 8 GB dedikeret RAM og bruger næste generations Ampere-arkitektur, der er designet med fremtidens videospil i tankerne. Det slår forrige generations grafik med flere længder og leverer forbedret ydeevne, højere framerate og bedre billedkvalitet med et lavere strømforbrug. Takket være dens hardwareaccelererede raytracing kan du nyde lys og refleksioner i dine spil som aldrig før.

Predator Helios 16 & 18

Dyk ned i fremtiden inden for gaming med den AI-forberedte Helios 16, der understøttes af NVIDIA DLSS 3-teknologi. Oplev uovertruffen effektivitet med innovative køleløsninger og en fængslende Mini-LED-skærm.

Spil uden kompromiser

Intel® Core™ i7-13700HX har nyoptimeret hybridarkitektur og brancheførende teknologi, der gør det muligt at gå længere end gaming og kreativitet. NVIDIA® GeForce RTX™ 4060-grafikkort overgår alle hastigheder, når det kommer til gamere og creators. De kører på den ultraeffektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur, som giver kvantespring inden for både ydeevne og AI-drevet grafik.

AI fuldender spil- og creator-oplevelsen

Få en ultimativ gamingoplevelse med RTX. Et AI-drevet boost giver dig maksimal ydeevne i over 300 spil og apps takket være DLSS 3.Dertil, sæt tryk på din indholdsskabelse med over 100 AI-aktiverede og RTX-accelererede kreative apps, herunder Adobe Creative Cloud-pakken, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio og meget mere. Omdan dine arbejdsgange med NVIDIA Studio-pakken af AI-værktøjer, og sæt fart i din kreativitet med næste generations teknologi, herunder DLSS og OptiX.

Predator Orion 3000

Inde i Orion 3000 ligger der et monster på lur – en kraftfuld, kompakt pc ivrig efter at sætte sin Intel® Core™ i7-13700F processor med dens nye performance-hybridarkitektur på prøve.

Mere end ydeevne

Spil, stream, rediger – gør det hele – med en 13. generations Intel® Core™ i7-processor med ny performance-hybridarkitektur og GeForce RTX™ 4070-grafik. RTX GPU’en leverer den ultimative ydeevne til gamere og creators, drevet af NVIDIA’s 2. generations RTX Ampere-arkitektur – med nye raytracing-kerner, Tensor-kerner og streaming-multiprocessorer, der giver et stort spring i ydeevnen. Smid nogle hurtige DDR5 RAM oven i for at få nogle af de hurtigste indlæsningshastigheder.

Øg ydeevnen med AI

NVIDIA DLSS giver spil et hastighedsboost med kompromisløs billedkvalitet. Skru op for indstillingerne og opløsningen for at få en endnu bedre visuel oplevelse.

Predator Orion 7000

Forkæl dig selv med en ny gaming-pc og Orion 7000’s overlegne ydeevner, der knuser enhver udfordring. Den næste generation af fremtidssikrede stationære pc leveres komplet med Intels Core™ i9-13900KF processor med deres nye performance-hybridarkitektur samt GeForce RTX™ 4090-grafikkort.

Overlegen performance

NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 GPU’er overgår alle hastigheder, når det kommer til gamere og creators. De kører på den ultraeffektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur, som giver kvantespring inden for både ydeevne og AI-drevet grafik. Oplev virkelighedstro virtuelle verdener med raytracing, og spil med ultra-høj FPS med den laveste latenstid.

Hold dig kølig

Hold billedhastigheden oppe og temperaturen nede med de nye ARGB-fyldte Predator FrostBlade™ 2.0-blæsere. Hver af blæserne har otte ARGB LED’er og anvender et statisk trykdesign til at optimere luftstrømmen, samtidig med at vibration og støj reduceres via forseglede riflede lejer og et nyt bueformet design langs enden af finnerne.