Ugens Spil | ‘Steamworld Heist 2’

Ohoy, skattejægere! Det er tid til robotter og pirater Arrrr you ready?! 

SteamWorld Heist 2′, der udkommer den 8. august 2024, er udviklet af Thunderful Development, som også står bag de tidligere spil i SteamWorld-serien. De er kendt for deres kreative tilgang til spiludvikling, hvor de blander forskellige genrer og skaber unikke spiloplevelser, hvilket vi også kan se på tidligere succeser som f.eks. SteamWorld Dig-serien og SteamWorld Quest, som har for vane at modtage stor ros for deres innovative gameplay og hyggelige historier. 

I SteamWorld Heist 2 spiller du som Leeway Krakenbane, en piratkaptajn, der kæmper for at leve op til arven fra sin berømte mor, som besejrede den frygtindgydende Kraken. Spillet foregår i en verden, der minder om Caribien i 1700-tallet, men befolket af steampunk-robotter. Du skal bekæmpe “The Rust”, en mystisk kraft, der korroderer verdens vand, ved hjælp af en kombination af turn-based kampe og real-time skibsslag. 

SteamWorld Heist 2 bygger videre på det taktiske turbaserede gameplay fra det første spil. Spillere kan manuelt sigte med deres våben, som fungerde som et ret så underholdene element i et’eren. Hver mission fokuserer på at stjæle vigtig loot og undslippe, før alarmen tiltrækker for mange forstærkninger. Jobsystemet tillader karaktererne at skifte roller baseret på deres udstyr, så der bydes altså på et ret så høj grad af tilpasning og strategi. Den dynamiske og fleksible tilgang til karakterudvikling, kombineret med spillets visuelle æstetik, hvor den håndtegnede grafik virkelig skiller sig ud, munder altså ud i en ret så lovende titel. 

SteamWorld Heist 2 tilbyder over 30 timers gameplay, hvilket er dobbelt så meget som tidligere spil i serien. Der loves stor variation i missionerne, som kræver forskellige taktikker og holdopstillinger, hvilket gerene skille holde spillet friskt og engagerende gennem hele oplevelsen. SteamWorld Heist 2 ser ud til at bygge videre på seriens succes med nye og spændende elementer, og er bestemt et spil, der er værd at holde øje med.

Derfor er det valgt som Ugens Spil på Pixel.tv 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming