Ugens Spil | ‘Once Human’

Ugens Spil byder på masser af monstre og overlevelse.

‘Once Human’ byder på open-world survival-MMO udviklet af Starry Studio, som lover kamp for overlevelse i en post-apokalyptisk verden, hvor spillere skal kæmpe for overlevelse i en ny verden fyldt til randen med farer og mystiske væsener. 

‘Once Human’ kombinerer elementer af survival, kamp og basebygning i en open-world setting. Spillets verden er blevet ødelagt af en fremmed livsform fra kaldet “Stardust”, som har muteret mennesker, dyr og planter om til farlige væsner kaldet Deviations. Nu er det op til os at påtager rollen som Meta-Humans, de eneste, der kan overleve og bruge Stardusts kræfter til vores fordel. 

Spillet starter med, at vi vågner op midt i ødemarken, hvor naturen selv er en den store trussel, med ekstreme vejrforhold, mangel på ressourcer og konstant fare fra vilde dyr og muterede væsner. Forureningen fra Stardust påvirker også jord og vand, hvilket betyder, at spilleren skal være forsigtig med, hvad de spiser og drikker. Forurenet mad og vand kan reducere spillerens Sanity og helbred, hvilket tvinger os til at tage risikable beslutninger om, hvornår og hvad der skal konsumeres for at overleve. 

Kampene i “Once Human” lader til at blive både intense og varierede, med spillere, der står over for både almindelige fjender og store boss-monstre fra andre dimensioner. Der skal selvfølgelig bruges en række forskellige våben og udstyr, som der kan tilpasses og opgraderes, og spillet byder på omkring 100 forskellige våben-blueprints opdelt i syv kategorier, som kan tilpasses med forskellige dele og perks. 

En anden vigtig del af spillet er opbygning og tilpasning af spillernes eget territorium. Der skal bygges og designes ens base, som kan flyttes når som helst. Design mulighederne virker omfattende, fra enkle og praktiske strukturer til komplekse boliger med faciliteter som køkken, garage og terrasse. Det skulle gerne give spillerne frihed til at skabe den perfekte base og tilpasse den efter behov. 

“Once Human” introducerer også fem fraktioner, som man kan tilslutte sig, hver med deres egne unikke mål og karakteristika. Dertil byder der selvfølgelig på masser af udforskning, der gerne i sidste ende skulle lede til sandheden bag det mystiske Stardust. 

Starry Studio planlægger løbende opdateringer, der vil introducere nyt indhold som nye områder og monstre. Dette inkluderer også sæsonbaserede opdateringer, der vil tilpasse spiloplevelsen, men startskuddet lyder altså d. 9. juni, og passer derfor perfekt ned i Ugens Spil, på Pixel.tv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming